EMRE ALTUĞ, HAYAT MÜZİK'TE

AHMET ERTEN'İN SORULARINI YANITLADI! I VOLTAGE FESTİVALİ 29 HAZİRAN'DA GERÇEKLEŞİYOR! MÜSLÜM GÜRSES'İN ''VEDA''SI RAFTA!

2 Eylül 2013 Pazartesi

565 YAPIM'DAN BASIN AÇIKLAMASI!

Müzik yazarı Mehmet Tez'in Milliyet Gazetesi'nde yazdığı yazının ardından 565 Yapım'ın menajeri Fadıl Dinçer'den bir basın açıklaması geldi. İşte söz konusu açıklama ;

Milliyet Gazetesinin 1 Eylül 2013 tarihli Nüshasında YouTubeda 200 TLye 100 bin tık başlığıyla sürmanşetten yayımlanan ve Milliyet Pazar ekinde Mehmet Tez adlı şahıs tarafından kaleme alınmış köşe yazısına Atıfta bulunarak ön plana çıkarılan haber, Sanatçı Emre Aydını karalayıcı, suçlayıcı, gazetecilik sınırlarını aşan, milyonlarca seveni olan sanatçıyı hem maddi hem manevi yönden yıpratmaya yönelik gerçek dışı bir haberdir.

YouTube sahte tıklamaları konusuyla hiçbir ilgisi olmadığı için, en yetkin meslek birliği olan MÜYAPın yaptığı araştırmada, inceleme kapsamında bile bulunmayan sanatçı Emre Aydın'ı "yolsuzluğu başlatan kişi" olarak mesnetsizce suçlamak, araştırmadan fütursuzca yazı kaleme almak ve bunu sürmanşetten yayımlamak gazetecilik değildir.

Ayrıca, gerçek dışı ithamların başına "iddia ediliyor" şeklinde ibareler koymak gazeteciyi sorumluluktan kurtarmaz.

Amacı haber vermekten çok dedikodu yapmak olan bu yazı ile İlgili olarak hukuki ve cezai her türlü yasal yola başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Menajer
Fadıl Dinçer