EMRE ALTUĞ, HAYAT MÜZİK'TE

AHMET ERTEN'İN SORULARINI YANITLADI! I VOLTAGE FESTİVALİ 29 HAZİRAN'DA GERÇEKLEŞİYOR! MÜSLÜM GÜRSES'İN ''VEDA''SI RAFTA!

13 Eylül 2009 Pazar

DEMET SAĞIROĞLU'NDAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR STYLE 222 EYLÜL SAYISINDA !

Türk pop müziğinin başarılı yorumcusu Demet Sağıroğlu geçtiğimiz haftalarda müzik severlerle buluşturduğu ‘’Silkelen’’ albümü ile Style 222 Dergisinde Ahmet Erten’in konuğu oldu..

Albümü ve kendisi ile ilgili pek çok konuda Style 222’ye özel açıklamalarda bulunan sanatçı Ahmet Erten’in ‘’ İlk albümünüz ‘’Kınalı Bebek’’ sadece müzikal anlamda değil,görsel anlamda da büyük beğeni kazanmıştı..Gerek çekilen kliplerin kalitesi gerekse imajınız uzun süre konuşuldu..Demet Sağıroğlu’nun imaj konusuna bakışını merak ediyorum ?’’ sorusu üzerine ‘’İlk çıkış zamanımda ellerimde kına motifleri vardı.Ve akılda kalıcı bir imajdı yeni çıkan bir isim için..Artık imaj mimaj önemsemiyorum..Neysem kimsem,kendimi nasıl rahat hissediyorsam öyle giyiniyor ve davranıyorum.Doğallıktan yanayım…Önemli olan şarkılarım diye düşünüyorum..Seyircimin önün de temiz pak,düzenli usturuplu bir görünüm yeterli benim için.’’ cevabını verdi.Söz konusu röportajın tamamını Style 222 Dergisinde okuyabilirsiniz.